fbpx

Heb jij een goede backup van je gegevens op je iPhone/iPad/Mac?

Heb je een goede backup van jouw gegevens?

Hoe maak jij een backup van je vakantie foto’s, belangrijke documenten, zakelijke emails, je favoriete muziek, …?
Er zijn verschillende manieren om een backup, ook wel reservekopie genoemd, te maken op je apparaten. Het instellen van deze backup is vaak maar een kwestie van een paar klikken. Maar is de reservekopie dan ook juist ingesteld voor jou?

Een backup maken op iPhone en iPad

Volgens ons is de makkelijkste manier om een backup te maken van je iPhone en iPad via iCloud. Hiermee sla je je foto’s en video’s, documenten, muziek, app gegevens én instellingen op in de cloud. Maar zijn deze wel allemaal even belangrijk voor je? Wat moet je doen na de melding dat er geen reservekopie kan worden gemaakt in iCloud? Zijn er andere manieren?

De experts van Appelticket kunnen je helpen en adviseren met het instellen van een backup voor je iPhone en iPad. Hierdoor weet je zeker dat de data die voor jou belangrijk is, veilig is! Liever niet je gegevens in iCloud? Ook dat kan! Onze experts kunnen je ook helpen om een reservekopie te maken op je computer.

Maak een ticket om je backup in te stellen


Backup instellen voor je iMac, Macbook Air, Macbook Pro, Mac Mini

Door gebruik te maken van iCloud heb je al een automatische backup van veel gegevens zoals de documenten, foto’s, contacten, agenda, …
Maar van de programma’s op je Mac, de instellingen van je printen, de accounts op je Mac, … wordt er standaard geen backup gemaakt.

Het maken van een backup is heel erg belangrijk! Niet alleen voor Mac, maar voor alle apparaten.
Jouw Mac is volledig uitgerust om backups te kunnen gaan maken. Dit moet echter eerst ingesteld worden.

De experts van Appelticket staan wederom voor je beschikbaar om je te helpen met het maken van een automatische reservekopie op je Mac. Via onderstaande knop kun je een ticket aanmaken. Een van onze experts zal dan via de gewenste contactmogelijkheid, die je natuurlijk zélf kunt aangeven, contact met je opnemen. Nog niet bekend met een ticket? Kijk dan een op deze pagina.

Maak een ticket om je backup in te stellen

Like Appelticket op Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe berichten.